Login: Heslo:
22.11.2016

Omluvy a náhrady 

Poté, co se dohodnete na docházce svého dítěte do dětské skupiny, vám bude zasláni přístupové jméno a heslo do systému.

Řádná omluva s možností náhrady absence je možná do 18:00 h. předcházejícího dne před domluvenou docházkou dítěte. Tzn. že děti, které jsou nahlášené na pondělí, lze omlouvat do neděle do 18:00 h atd.

Pokud se ale omluvíte později, celá částka propadá. Je to z toho důvodu, že paní učitelky a chod školky musí fungovat i v případě, že se více dětí odhlásí na poslední chvíli.

Prosíme vás, pokud se po 18. hodině rozhodnete, že dítě do školky nepůjde, učiňte přesto omluvu v rezervačním systému, přestože vám peníze již nebudou vráceny. Uvolníte tak v systému místo, které ještě týž večer nebo ráno může někdo třeba akutně využít. Děkujeme vám za toleranci a ochotu.

 

  • Náhrady pro děti docházející 1x - 3x týdně:

Náhrady za včasné omluvy mohou děti vychodit v daném měsíci nebo v měsíci následujícím. Omluvy je nutné vychodit. Není možné zohlednit tyto omluvy ve vyúčtování na následující měsíc. Nevychozené náhrady propadají.

  • Náhrady pro děti docházejících 4x - 5x týdně:

Vzhledem k četnosti docházky nelze vychodit náhrady v daném měsíci ani v měsíci následujícím. Při vyúčtování na následující měsíc se odečte adekvátní část všech včasných omluv, maximálně však 30% z celkové částky.

 Při dlouhodobé nemoci potvrzené lékařem (více jak 14 dní) se náhrady řeší individuálně.



Zpět

Chci omluvit: